luni, 1 iunie 2009

Viata de dupa

V-ati intrebat vreodata ce ati face daca a-ti putea da un pic mai mult sau mai putin timpul inapoi?
Evident, ca a-ti face o gramada de chestii, dar "jocul" ar fi sa puteti alege o singura situatie pe care sa o schimbati cu una din prezent.Adica, daca a-ti alege sa dati timpul inapoi cu 1 an, timpul prezent s-ar decala cu un an.Mai exact, un an dat inapoi, ar insemna un an pierdut din viata voastra.
Ce spuneti, facem afacerea?
Eu sincer, as face afacerea asta, pentru ca ma gandesc ca un an se poate pierde relativ usor, dand timpul inapoi cu un an, as putea repara lucrurile, astfel incat profitul 1 an pierdut/situatie castigata ar putea valora mai mult decat un an.
Tine de domeniul SF-ului chestia asta, dar, are si domeniul asta rolul lui, ce aduce relativ avantajele sale, dar bineinteles si defectele sale.
Noastalgicii probabil ar putea fi de acord cu mine in privnta avantajelor, oamenii cu adevarat maturi, oamenii capabili, ar spune ca vata trebuie traita cu bune si cu rele.Asa cum ea croita, viata are cotloanele ei ascunse,potecile sale insorite si autostrazile pline de ambuteiaje ale masinilor straine.
Prefer o strada cu sens unic din centrul Bucurestiului in care Politia mai mult deranjeaza decat sa clarifice, cu oameni care mananca shaorma in masina, fumeaza si arunca chistocurile pe peste tot.Asta e viata pe care o traim, daca am da in urma cu un an lucrurile mai mult ca sigur strada respectiva ar fi cu dublu sens...va dati seama ce-ar iesi;)

Niciun comentariu: