joi, 3 decembrie 2009

.Si de la capat

Weekend-ul asta nu a adus decat ceea ce era mai mult decat previzibil sa se intample.Niciodata nu am sa dau explicatii nimanui despre nimic, mai ales aici. Dar, cateodata am senzatia ca lumea se concentreaza pe ceea ce-i cel mai putin important in actul gandirii unei situatii. Daca am sti sa privim lucrurile cu adevarat importante, daca am sti sa ne facem o lista de prioritati ceva mai exata de important nu ar mai trebui sa fiu nevoit sa renunt la unii oameni.
Asa cum am invatat de mult, ei, oamenii, vin si pleaca.Probabil cineva acolo sus, probabil noi, stim cui sa-i alegem si sa renuntam la cei care in final se vor dovedi neimportanti.
A fost relativ frumos, da` incepusei sa ma enervezi prea tare, ajunsesi sa stii prea multe chestii.
Numai eu am dreptul sa stiu tot despre mine:)

3 comentarii:

Monica spunea...

uneori este nevoie sa fii vehement/a....pentru ca altfel toate actiunile tale vor fi interpretate si apoi rastalmacite!!!

. spunea...

uneori nici noi nu ne cunoastem pe sine. :) important e sa fii sincer si cu tine, si cu cei din jur. nu cred ca cineva acolo sus decide cine ramane si cine pleaca, asta ramane la latitudinea fiecarei persoane, iar partea trista e atunci cand dispar cu o farama din fiinta noastra.

Sandra. spunea...

Corect. Doar tu ai dreptul sa te cunosti in totalitate.
In acest caz egocentrismul e bun.