joi, 3 decembrie 2009

Tahicardie

Pentru ca nu mi-am infruntat nici pana acum problema, de fiecare data cand vad pe cineva cu care sunt oarecum "legat" am tahicardie.
Problema nu merita, nu are cum sa fie rezolvata...Tu n-aveai nicio vina sa ma vezi asa, tu nici macar nu cred ca stii toata povestea.In fond nici nu vad cu ce te-ar avantaja daca ai sti-o...
V-a batut vreodata inima incat sa va iasa din piept vrand sa respire aer de Decembrie?

7 comentarii:

Ioana Radu spunea...

Relativ spus, stiu cum e. Am tahicardie de ceva timp, aproape un an. Cand ti-e lumea mai draga, te ia inima. Uneori din senin, alteori pe nepregatite (in drum spre facultate, serviciu sau librarie). Eu nu o mai inteleg pe a mea (inima). Dar o iubesc asa cum e, pentru ca o am inca in piept.

Mie imi daduse sa iau niste pastilute minuscule. Am uitat cum se numeau pentru ca nu le-am mai luat de cateva luni bune, din cauza ca ma moleseau prea tare.

Ai grija de tine dar, mai ales, ai grija de inima ta.

. spunea...

a mea a respirat aer de noiembrie, acum o saptamana. si de atunci nu a mai incetat sa aiba momente de accelerare necontrolate. presupun ca e normal , si asta iti arata ca esti om, simti, si nu pasiv ca majoritatea, ci la un nivel mult mai profund. in orice caz, ai grija de tine :)

Anne spunea...

da, chiar acum 2 saptamani si weekend-ul asta cred ca se va repede povestea :)

. spunea...

nu ai pentru ce sa imi multumesti :) nu ai spus inainte, dar are cam acelasi efect si la mine. am observat ca ai un stil de a scrie, putin evaziv, ascuns, dar punctand exact ideile si sentimentele cheie.

. spunea...

by the way. te refereai la blogul tau, la "a scrie" in el, nu? la ora asta nu prea am mare coerenta, de aceea scuze daca am inteles gresit :P

. spunea...

thank you :) ai dreptate...in legatura cu urmele... bine, eu sunt putin mai "ciudata". in alte cuvinte simturile joaca un rol important pt cladirea amintirilor, iar mirosul e cel mai puternic pentru a intra in starea de reverie. e pacat ca de cele mai multe ori...ramane o amagire

La si 37 spunea...

Probabil cand sunt emotionat de vreo fata :">,o privire adanca-n ochii mei...
Ii ceva normal daca crezi ca este un lucru "defect".
O simpla placere interioara...rara pentru multi nefericiti.