marți, 17 noiembrie 2009

15 nov.

Vroiam sa fac o fapta buna.Sa donez niste haine pe care nu am sa le mai port vreodata pentru ca m-am facut mare,asadar, iubind sa fac bucurii si surpize m-am gandit la centrele de plasament.Yay!
Ca si o idee geniala pe care am avut-o pe moment,am zis sa caut pe Google unde as putea sa le dau.Din pagina in pagina dau peste un articol de ziar, nu stiu ce ziar,nu stiu ce numar,nu stiu ce an ori aparitie, in care niste studenti,vrand sa doneze haine si jucarii (de pluş) au fost refuzati de directoarea centrului de plasament pe motiv ca hainele erau SECOND HAND! Si ca s-au saturat(deci s-au saturat dumnealor) sa primeasca lucruri pe care altii nu le mai doresc.Nu-i de ras,dar parca m-ar pufni...
Oamenii,nemaifolosindu-se de anumite lucruri,le arunca (ceea ce e o prostie,nu suntem germani;vestici) sau le doneaza (un gest cat se poate de frumos).
Am renuntat la gandu' asta de a dona,mi-a pierit tot cheful.Mi-e rusine sa donez haine pe care,ma scuzati ca le-am purtat inainte de a le dona (?!)
Mi-e si frica sa merg la vreo biserica sa ofer acei cativa saci,chiar mi-e frica de vreo reactie asemanatoare celei din acel centru de plasament.
Poate ca inainte de a posta pe blog textu' asta, ar fi trebuit sa merg la casa copilului sa experimentez ( sa simulez) donarea :))
Da' nu stiu,am o stare naspa.Mi-e sila parca.Tind sa cred ca e cat se poate de true faza.
Trimiteți un comentariu