luni, 6 iunie 2011

Oameni, oameni...

Sunt multe valente pe care un om le poate imbraca, atat de multe incat ne ameste toata valtoarea asta de profile psiho-comportamentale, obiceiuri, alegeri, principii, aspecte fizionomice. Este cu atat mai greu sa alegem cu cat ne cunoastem pe noi insine mai putin, pentru ca nu stim la ce sa ne raportam.
Este interesant totusi cum reusim adesea sa ne cunoastem inductiv, sub influenta celor de langa noi. Imi este clar acum ca oamenii sunt cei care ne influenteaza viata cel mai mullt, unii lasa urme, impresiuni pe care/din care cresc formatiuni anexe, secretoare de idei, prin excelenta si de principii.
Forma asta inductiva, perfuzabila de formare a individului se poate dovedi adesea salvatoare precum si vicioasa, promiscua.
Imi pare totusi asa de bine ca am reusit sa gasesc oameni de la care pot invata, langa care ma pot dezvolta si cunoaste...
Intalnirile pe nevazute, induse pe cale intravenoasa sunt insa atat mai vertoijante cu cat iti dau impresia c-ar merita:)

Un comentariu:

Denisa spunea...

Ma face sa ma simt tare mica limbajul acesta medical. :D
Dar cred ca inteleg ce vrei sa scrii aici si ai dreptate. La cat mai multe intalniri intravenoase care sa dea vigoare si culoare vietii tale!