miercuri, 26 august 2009

Revenirea - part two

Vroiam sa i-o iau inainte lui Radu,insa nu am atat de mult fler,pe cat credeam.
Am fost si eu in vacanta,ce!
Nu,nu vreau sa imi caut scuze,pentru ca nu am niciuna buna.

Dupa bac planuiam sa fac o gramada de chestii: sa nu imi pese de nimic.M-am detasat atat de tare de tot,toata,toti,toate,incat ma simt epuizata acum cand vreau sa reintru in normal.
Precum spuneam,nu am facut nimic deosebit vara asta,dar nici nu imi facusem niciun plan serios dinainte,tot ce aveam in minte era examenul; dupa "depasirea" acestuia, m-am trezit "in the middle of nowhere", fara planuri,fara vreo schita in creion,ceva,nimic.
In prezent sunt nevoita sa ascult experientele celorlalti care au avut totusi o vara,care au vazut marea,care au vazut Busteniu',Strainezia etc.
Si,pe cand mi se iveste si mie o ocazie de a parasi Romania,pentru 2 saptamani...ha! aici se complica lucrurile: pasaport expirat,viza inexistenta,credit inactiv.Sunt obosita.Am alergat zilele astea pentru rezolvarea celor necesare pentru calatorie,pentru ca la final sa aflu ca a fost in zadar.Sunt frustrata.
Am sa o sun pe bunica."Nepotul risipitor" it's back.Sper sa nu isi fi schimbat numarul de telefon intre timp( si mai sper ca si culesul perelor sa se fi incheiat deja).
Trimiteți un comentariu